Gebruikte en nieuwe pallets kopen
Bel: 0487 - 59 55 59

Verkopen

Verkopen via PalletsOnly.nl is gemakkelijk en snel.

Stap 1. Bied aan

Je zet de partij pallets die je wilt verhandelen simpelweg online door enkele gegevens in te vullen. Alle typische kenmerken van een pallet komen aan bod. Potentiële kopers zien direct wat de eigenschappen van jouw aanbod zijn. Naast een minimumprijs en een looptijd van de aanbieding kan je bovendien aangeven voor welk bedrag de partij pallets direct mag worden verkocht.

Stap 2. Check je mail

Van alle nieuwe biedingen ontvang je direct een e-mail. Ook kan je de actuele status volgen via Mijn Account op de website. Zo blijf je steeds op de hoogte. Je kan tot het eerste bod is gedaan nog zaken aanpassen om jouw partij pallets aantrekkelijker te maken.

Stap 3. Lever

Als de looptijd is verstreken en de minimumprijs bereikt, of als het “Koop nu!” bedrag is geboden, is de verkoop een feit. Nadat jij en de koper beiden de transactie hebben bevestigd, stuurt PalletsOnly.com alle gegevens voor verdere afhandeling. We brengen je met de koper in contact. De koop is nu definitief gesloten. De pallets en de factuur kunnen nu worden verzonden volgens de gemaakte leveringsafspraken.

Stap 4. Evalueer

Omdat bieden op PalletOnly.nl anoniem gaat, zijn we heel open over betrouwbaarheid van alle partijen. Zowel de koper als verkoper geven na de afhandeling een eindoordeel over de transactie.