Pallets Only https://palletsonly.nl Gebruikte en nieuwe pallets kopen Sun, 11 Sep 2016 16:10:02 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.8.9 Verkopen van pallets https://palletsonly.nl/verkopen-van-pallets/ Tue, 06 Sep 2016 07:53:52 +0000 https://palletsonly.nl/?p=201 Voor het verkopen van uw gebruikte pallets kunt u terecht bij Palletrecycling en Handel. Wij verzorgen de reparatie en doorverkoop of recycling ervan!

Het verkopen van oude pallets voor reparatie of recycling


Wilt u van uw oude pallets af, dan neemt Pallet recycling en Handel ze graag in. Wij bieden onze klanten namelijk niet alleen een breed aanbod aan nieuwe pallets, maar verkopen ook gebruikte pallets door, die door onze medewerkers gerepareerd zijn. Repareren en tweedehands verkopen is niet altijd een optie. Daarom recyclen we ook pallets. Wij gebruiken het hout onder meer om pallets op maat te produceren. Wanneer u voor het verkopen van uw pallets kiest voor Pallet recycling en Handel, bent u verzekerd van:

 • Een milieuvriendelijke verwerking ervan;
 • Een eerlijke prijs voor uw set pallets;
 • Een hartelijke service.
Over Pallet Recycling en Handel


Pallet Recycling en Handel staat voor producten van zeer hoogwaardige kwaliteit. U kunt hier terecht voor nieuwe pallets en gebruikte pallets. Ook kopen wij gebruikte pallets in die wij repareren, reviseren of volledig recyclen. Europallets, eenmalige pallets, gebruikte pallets, nieuwe pallets en blokpallets of balkpallets kunnen wij direct uit voorraad leveren. Voordelig pallets kopen tegen scherpe en duidelijke prijzen

Contact
Door ze aan ons te verkopen, bent u uw oude pallets kwijt en draagt u bij aan een beter milieu! Wilt u meer weten, neem dan contact op met Pallet recycling en Handel:

]]>
Betaalbare inkoop van europallets https://palletsonly.nl/betaalbare-inkoop-van-europallets/ Wed, 31 Aug 2016 10:26:30 +0000 https://palletsonly.nl/?p=205 Voor de inkoop van uit voorraad leverbare europallets kunt u terecht bij Pallet recycling en Handel! Tevens repareren en recyclen wij oude pallets.

Betaalbare inkoop van europallets

Pallet recycling en Handel biedt u een zeer scherp geprijsd assortiment, met onder meer een ruime keuze aan nieuwe pallets. De inkoop van europallets is bij ons zeer eenvoudig: dit gangbare type pallet is gewoonlijk uit voorraad leverbaar. Naast de inkoop van nieuwe europallets kunt u bij ons terecht voor:

 • Tweedehands pallets, die door onze specialisten vakkundig gerepareerd zijn;
 • Pallets op maat, die volledig aan uw eisen over de maat en de houtsoort voldoen.
 • Een efficiënte en milieuvriendelijke recycling van oude (euro)pallets.

Palletrecycling en Handel staat altijd in voor:

 • Een milieuvriendelijke productie en verwerking van pallets;
 • Uitsluitend de beste kwaliteit;
 • Een uitstekende service!

Over Pallet recycling en Handel

Pallet recycling en Handel is al vele jaren actief in de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte pallets. Bij Pallet recycling en Handel vindt u Europallets, eenmalige pallets, gebruikte pallets, nieuwe pallets, blokpallets of balkpallets en diverse andere soorten pallets. Wij houden ons ook bezig met recycling. Binnenkomende pallets worden gerepareerd of gesloopt op bruikbare materialen. Houten pallets worden ontmanteld en gereviseerd in standaard Europallets of maatproducten. Alle afvalmaterialen worden geleverd aan bijvoorbeeld de spaanplaatindustrie en aan metaalverwerkende bedrijven. Wilt u pallets kopen in Nederland of omgeving?

Contact


Als het gaat om de inkoop van europallets of om de reparatie of recycling ervan, is Pallet recycling en Handel uw aangewezen partner! Wilt u meer weten over onze producten en diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen:

]]>
Pallet fabriek groothandel | Pallet Recycling NL https://palletsonly.nl/pallet-fabriek-groothandel-pallet-recycling-nl/ Sun, 21 Aug 2016 16:08:06 +0000 https://palletsonly.nl/?p=209 Palletrecycling en Handel is dé pallet fabriek en groothandel voor nieuw pallets, gebruikte en gerecyclede pallets. Als groothandel in pallets en accessoires bieden wij niet alleen groot aanbod, maar ook deskundig advies en een klant gerichte service.

De pallet groothandel

Palletrecycling en Handel is de Nederlandse pallet fabriek en groothandel op het gebied van pallets en de bijbehorende producten. Niet alleen leveren wij nieuwe pallets, en gebruikte pallets. Ook fabriceren wij pallets voor u op maat van hout, houtvezels, ijzer, aluminium en zelfs kunststof. Bovendien zijn al onze palletsoorten zeer sterk, duurzaam, eenvoudig in gebruik en veelzijdig in te zetten. Bovendien biedt Bull nog andere voordelen:

 • Fabricage van duurzame materialen;
 • Zowel voor lease als koop;
 • Groot assortiment en altijd zeer voordelig.

Bekijk vandaag nog wat pallet fabriek en groothandel Palletrecycling en Handel voor u kan betekenen. Wij kopen ook uw oude pallets in, transporteren pallets en repareren ieder soort pallet.

De europallet is zeer waarschijnlijk de meest bekende en gebruikte pallet ter wereld. Deze wordt dan ook gebruikt voor allerlei doeleinden en voor veel toepassingen ingezet; van transport tot statisch gebruik. Europallets worden onderling geruild bij aflevering (vol voor leeg). De statiegeld waarde van een europallet is vooral een rekenwaarde. De administratieve waarde bedraagt in heel Europa ongeveer tien euro.

Europallets afmeting standaard 80 cm bij 120 cm en kan maximaal 2000kg dragen, mits het gewicht gelijkmatig is verdeeld. Een pallet mag  de naam Europallet dragen wanneer deze aan de specifieke eisen voldoet. Voor EPAL Europallets dient deze tevens te voldoen aan de EPAL-normen.

Direct bestellen of contact met ons

Pallets kopen of direct bestellen kan natuurlijk bij de pallet fabriek en groothandel Palletrecycling en Handel. Onze pallets zijn altijd op voorraad en eenvoudig te bestellen door contact met ons op te nemen. Ook voor opmerkingen, vragen of persoonlijk advies kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op 0487 – 59 55 59, stuur ons een e-mail of vul het contactformulier op de website in.

]]>
Hello world! https://palletsonly.nl/hello-world/ https://palletsonly.nl/hello-world/#respond Tue, 06 Oct 2015 17:33:19 +0000 https://palletsonly.nl//?p=1 Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

]]>
https://palletsonly.nl/hello-world/feed/ 0
Magazijnwagens – belangrijke functies en toepassingen in magazijnen https://palletsonly.nl/magazijnwagens-belangrijke-functies-en-toepassingen-in-magazijnen/ Wed, 08 Apr 2015 14:24:09 +0000 https://palletsonly.nl/magazijnwagens-belangrijke-functies-en-toepassingen-in-magazijnen.html Tijdens de diverse werkzaamheden in magazijnen zijn de meest gebruikte transportwagens, Platformwagens, steekwagens, tafelwagens, pompwagens en dollies.

Steekwagens – geschikt om snel lichtere goederen te verplaatsen

Een zeer belangrijk en veelzijdig transportmiddel in magazijnen is de steekwagen.  Hun simpele design zorgt ervoor dat u makkelijk goederen er op kunt plaatsen en licht en efficiënt kunt verplaatsen naar de juiste bestemming.

Veilig transport met een platform wagen

Platform wagens worden over het algemeen gebruikt door expeditiebedrijven, productiehallen, of productie sectoren waar het belangrijk is om snel kleine producten te kunnen transporteren. Het speciale ontwerp van platformwagens, hun opvouwbare handgrepen en hoogwaardige materialen waaruit ze bestaan, geven een hoge garantie dat zelfs de zwaarste en asymmetrische producten snel en efficiënt worden verzonden. Inklapbare platform wagens worden op grote schaal gebruikt in commerciële voertuigen, doordat ze gemakkelijk kunnen worden opgeborgen en vervoerd met de zending naar de bestemming.

Transporteer meer met tafelwagens

Tafelwagens hebben 2-4 vaste werkbladen en worden gebruikt voor het vervoer van materialen die nodig zijn op de productielijn, of accessoires en roomservice in hotels bijvoorbeeld. Dit type wagen bevelen wij aan voor restaurants, hotels, naast de apparatuur voor bijvoorbeeld de schoonmaakploeg en het is een uitstekend hulpmiddel voor het snel verplaatsen van benodigde materialen. De tafelwagens zijn voorzien van meerdere werkbladen en ook zeer stille wielen. Dit maakt ze ideaal voor het verplaatsen op locaties waar stilte is vereist tijdens de werkzaamheden, zoals in ziekenhuizen, klinieken of gangen van het hotel. Professionele tafelwagens zijn ook uitgerust met versterkte glasvezel tops, lades, antislipmatten of wielen met remmen. De tafel variant van magazijntrucks zijn transportmiddelen die speciaal voor werkplaatsen zijn ontworpen, ze worden gekenmerkt door zijn sterkte en robuustheid. Ze dienen, als het complement van werkplaatsuitrusting of aula. De randen zijn zo ontwikkeld dat ze dienen te voorkomen dat producten vallen en kleine onderdelen van het blad glijden. Deze producten zijn te vinden op professionele apparatuur voor mechanische installaties.

Op een simpele manier pallets verplaatsen met een pompwagen
Een fundamenteel artikel in de logistiek, pompwagens, deze worden gebruikt voor het verplaatsen van lading op pallets. Pompwagens ofwel palletwagens zijn betrouwbaar en benodigde transportmiddelen in opslag en productie-installaties, ze zijn geschikt voor alle standaard maten van pallets. De specificaties variëren in de mogelijke belasting en extra apparatuur. De palletwagen kan een ingebouwde elektronische schaal of module hebben met een elektrische motor.

Makkelijk goederen transporteren in kleine ruimtes

Een belangrijke rol voor dit werk is weggelegd voor de dolly. Zeer geschikt voor het snel laden en verplaatsen van verhuisdozen of plastic bakken die gerangschikt zijn in stapels. Dollies helpen bij  arbeidstijdverkorting, en gemakkelijk vervoer in smalle straatjes magazijnen. Ze zijn uitgerust met zwenkwielen en daardoor extreem wendbaar.

We nodigen u graag uit om een bezoek te nemen op onze webshop om u zelf bekend te maken met ons assortiment magazijnwagens.

Powered by WPeMatico

]]>
Pallet opzetranden – bescherming tijdens transport! https://palletsonly.nl/pallet-opzetranden-bescherming-tijdens-transport/ Thu, 12 Mar 2015 10:14:06 +0000 https://palletsonly.nl/pallet-opzetranden-bescherming-tijdens-transport.html Pallet opzetranden – bescherming tijdens transport!

Pallet opzetranden zijn een perfecte manier om uw goederen te beschermen tijdens het transport. Ze worden meestal gebruikt met houten pallets (voornamelijk EUR-EPAL standaarden) en plastic pallets. Door de specifieke constructie is het mogelijk de opzetranden te stapelen tot de door u gewenste hoogte.

De inklapbare constructie van de palletranden zorgt ervoor dat ze ruimtebesparend zijn voor het retourtransport als ze niet gebruikt worden. Dit reduceert uw kosten aanzienlijk. Palletranden zijn ideaal om meerdere keren in te zetten.

Product opslag

Het unieke design van de opzetranden heft ook als voordeel dat je op een klein oppervlak veel palletranden kunt opslaan. Hierdoor kunt u kosten besparen in opslag ten opzichte van normale palletboxen.

Standaardafmetingen

Standaardmaten van de palletranden die wij bieden zijn:
– 600×800,
– 800×1200,
– 1000×1200.

IPPC Certificaat (ISMP15)

De IPPC standaard bevestigt dat er geen levende organismen meer in het hout aanwezig zijn. Het gebruik van ISPM15 verzekert u ervan dat u met alle gemak uw houten verpakkingen buiten de Europese Unie kunt transporteren.
Rotom Nederland heeft een eigen certificaat en is bevoegd IPPC (ISPM15) behandelingen uit te voeren.

Pallet opzetranden – nieuw en gebruikt – beschikbaar bij Rotom

Rotom biedt pallet opzetranden in de volgende materialen:
– Hout,
– Plastic,
– Metaal.

Plastic opzetranden geven geen enkel probleem als u goederen wilt exporteren buiten de Europese Unie. (in dit geval is er ook geen verplichting voor een ISPM15 behandeling of certificaat ).
Metalen opzetranden zijn een goed alternatief voor opslagbakken. Ze zijn gegalvaniseerd of met poedercoat.

We bevelen ook aan om accessoires als afstandhouders, stapelhoekjes of vakverdelers te gebruiken om de opzetranden zo veelzijdig als mogelijk in te zetten

Powered by WPeMatico

]]>
Kunststof industrieboxen – transport en opslag https://palletsonly.nl/kunststof-industrieboxen-transport-en-opslag/ Thu, 19 Feb 2015 23:00:47 +0000 https://palletsonly.nl/kunststof-industrieboxen-transport-en-opslag.html Grote kunststof bakken, ook wel plastic industrieboxen zijn de perfecte oplossing voor het transporteren van groente, fruit of losse producten. Ze zijn ook ideaal voor de opslag van voedsel.

Kenmerken en voordelen – kunststof industrieboxen
Palletboxen zijn uniek in hun design, ze helpen bij het besparen van ruimte in uw magazijn (dit door de palletboxen te stapelen). Sommige modellen van deze industriebakken zijn volledig inklapbaar waardoor u kosten kunt besparen bij het retour transport of opslag van lege bakken. De palletboxen zorgen voor een uitstekende kwaliteit in het transporteren van de meest onhandelbare producten. Het eigen gewicht is relatief laag voor het formaat van deze boxen wat ze ook weer karakteriseert ten opzichte van traditionele transportoplossingen. De plastic industrieboxen zijn glad aan de binnen- en buitenkant en hierdoor zijn ze zeer makkelijk schoon te maken.

Ons assortiment
Het assortiment van Rotom bevat de volgende range industrieboxen 1200×800 mm, 1200×1000 mm (in diverse hoogtes) de bakken zijn gemaakt van HDPE kunststof.
Wij nodigen u graag uit om onze webshop te bezoeken zodat u bekend kunt raken met deze producten (klik hier).

Powered by WPeMatico

]]>
Sneeuwruimer Interline 57 cm https://palletsonly.nl/sneeuwruimer-interline-57-cm/ Sat, 09 Nov 2013 15:10:06 +0000 https://palletsonly.nl/sneeuwruimer-interline-57-cm.html Deze unieke handmatige sneeuwruimer zorgt met weinig inspanning voor een sneeuwvrije oppervlakte. Het (verse) sneeuw wordt naar de zijkant getransporteerd.

Powered by WPeMatico

]]>
Sneeuwschuiver Profi PowerRed Ergo https://palletsonly.nl/sneeuwschuiver-profi-powerred-ergo/ Sat, 09 Nov 2013 15:09:12 +0000 https://palletsonly.nl/sneeuwschuiver-profi-powerred-ergo.html Professionele sneeuwschuiver met een 55 cm kunststof blad met aluminium slijtstrip. De steel is vervaardigd van oersterk lichtgewicht aluminium.

Powered by WPeMatico

]]>
Sneeuwschuiver Profi Alpinus Metal https://palletsonly.nl/sneeuwschuiver-profi-alpinus-metal/ Sat, 09 Nov 2013 15:08:26 +0000 https://palletsonly.nl/sneeuwschuiver-profi-alpinus-metal.html Professionele sneeuwschuiver met een 55 cm kunststof blad met aluminium slijtstrip. De steel is vervaardigd van oersterk lichtgewicht aluminium.

Powered by WPeMatico

]]>