Gebruikte en nieuwe pallets kopen
Bel: 0487 - 59 55 59

Verkopen van pallets

Voor het verkopen van uw gebruikte pallets kunt u terecht bij Palletrecycling en Handel. Wij verzorgen de reparatie en doorverkoop of recycling ervan!

Het verkopen van oude pallets voor reparatie of recycling


Wilt u van uw oude pallets af, dan neemt Pallet recycling en Handel ze graag in. Wij bieden onze klanten namelijk niet alleen een breed aanbod aan nieuwe pallets, maar verkopen ook gebruikte pallets door, die door onze medewerkers gerepareerd zijn. Repareren en tweedehands verkopen is niet altijd een optie. Daarom recyclen we ook pallets. Wij gebruiken het hout onder meer om pallets op maat te produceren. Wanneer u voor het verkopen van uw pallets kiest voor Pallet recycling en Handel, bent u verzekerd van:

  • Een milieuvriendelijke verwerking ervan;
  • Een eerlijke prijs voor uw set pallets;
  • Een hartelijke service.
Over Pallet Recycling en Handel


Pallet Recycling en Handel staat voor producten van zeer hoogwaardige kwaliteit. U kunt hier terecht voor nieuwe pallets en gebruikte pallets. Ook kopen wij gebruikte pallets in die wij repareren, reviseren of volledig recyclen. Europallets, eenmalige pallets, gebruikte pallets, nieuwe pallets en blokpallets of balkpallets kunnen wij direct uit voorraad leveren. Voordelig pallets kopen tegen scherpe en duidelijke prijzen

Contact
Door ze aan ons te verkopen, bent u uw oude pallets kwijt en draagt u bij aan een beter milieu! Wilt u meer weten, neem dan contact op met Pallet recycling en Handel: