Gebruikte en nieuwe pallets kopen
Bel: 0487 - 59 55 59

Pallet fabriek groothandel | Pallet Recycling NL

Palletrecycling en Handel is dé pallet fabriek en groothandel voor nieuw pallets, gebruikte en gerecyclede pallets. Als groothandel in pallets en accessoires bieden wij niet alleen groot aanbod, maar ook deskundig advies en een klant gerichte service.

De pallet groothandel

Palletrecycling en Handel is de Nederlandse pallet fabriek en groothandel op het gebied van pallets en de bijbehorende producten. Niet alleen leveren wij nieuwe pallets, en gebruikte pallets. Ook fabriceren wij pallets voor u op maat van hout, houtvezels, ijzer, aluminium en zelfs kunststof. Bovendien zijn al onze palletsoorten zeer sterk, duurzaam, eenvoudig in gebruik en veelzijdig in te zetten. Bovendien biedt Bull nog andere voordelen:

  • Fabricage van duurzame materialen;
  • Zowel voor lease als koop;
  • Groot assortiment en altijd zeer voordelig.

Bekijk vandaag nog wat pallet fabriek en groothandel Palletrecycling en Handel voor u kan betekenen. Wij kopen ook uw oude pallets in, transporteren pallets en repareren ieder soort pallet.

De europallet is zeer waarschijnlijk de meest bekende en gebruikte pallet ter wereld. Deze wordt dan ook gebruikt voor allerlei doeleinden en voor veel toepassingen ingezet; van transport tot statisch gebruik. Europallets worden onderling geruild bij aflevering (vol voor leeg). De statiegeld waarde van een europallet is vooral een rekenwaarde. De administratieve waarde bedraagt in heel Europa ongeveer tien euro.

Europallets afmeting standaard 80 cm bij 120 cm en kan maximaal 2000kg dragen, mits het gewicht gelijkmatig is verdeeld. Een pallet mag  de naam Europallet dragen wanneer deze aan de specifieke eisen voldoet. Voor EPAL Europallets dient deze tevens te voldoen aan de EPAL-normen.

Direct bestellen of contact met ons

Pallets kopen of direct bestellen kan natuurlijk bij de pallet fabriek en groothandel Palletrecycling en Handel. Onze pallets zijn altijd op voorraad en eenvoudig te bestellen door contact met ons op te nemen. Ook voor opmerkingen, vragen of persoonlijk advies kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op 0487 – 59 55 59, stuur ons een e-mail of vul het contactformulier op de website in.