Gebruikte en nieuwe pallets kopen
Bel: 0487 - 59 55 59

Kunststof industrieboxen – transport en opslag

Grote kunststof bakken, ook wel plastic industrieboxen zijn de perfecte oplossing voor het transporteren van groente, fruit of losse producten. Ze zijn ook ideaal voor de opslag van voedsel.

Kenmerken en voordelen – kunststof industrieboxen
Palletboxen zijn uniek in hun design, ze helpen bij het besparen van ruimte in uw magazijn (dit door de palletboxen te stapelen). Sommige modellen van deze industriebakken zijn volledig inklapbaar waardoor u kosten kunt besparen bij het retour transport of opslag van lege bakken. De palletboxen zorgen voor een uitstekende kwaliteit in het transporteren van de meest onhandelbare producten. Het eigen gewicht is relatief laag voor het formaat van deze boxen wat ze ook weer karakteriseert ten opzichte van traditionele transportoplossingen. De plastic industrieboxen zijn glad aan de binnen- en buitenkant en hierdoor zijn ze zeer makkelijk schoon te maken.

Ons assortiment
Het assortiment van Rotom bevat de volgende range industrieboxen 1200×800 mm, 1200×1000 mm (in diverse hoogtes) de bakken zijn gemaakt van HDPE kunststof.
Wij nodigen u graag uit om onze webshop te bezoeken zodat u bekend kunt raken met deze producten (klik hier).

Powered by WPeMatico