Gebruikte en nieuwe pallets kopen
Bel: 0487 - 59 55 59

Betaalbare inkoop van europallets

Voor de inkoop van uit voorraad leverbare europallets kunt u terecht bij Pallet recycling en Handel! Tevens repareren en recyclen wij oude pallets.

Betaalbare inkoop van europallets

Pallet recycling en Handel biedt u een zeer scherp geprijsd assortiment, met onder meer een ruime keuze aan nieuwe pallets. De inkoop van europallets is bij ons zeer eenvoudig: dit gangbare type pallet is gewoonlijk uit voorraad leverbaar. Naast de inkoop van nieuwe europallets kunt u bij ons terecht voor:

  • Tweedehands pallets, die door onze specialisten vakkundig gerepareerd zijn;
  • Pallets op maat, die volledig aan uw eisen over de maat en de houtsoort voldoen.
  • Een efficiënte en milieuvriendelijke recycling van oude (euro)pallets.

Palletrecycling en Handel staat altijd in voor:

  • Een milieuvriendelijke productie en verwerking van pallets;
  • Uitsluitend de beste kwaliteit;
  • Een uitstekende service!

Over Pallet recycling en Handel

Pallet recycling en Handel is al vele jaren actief in de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte pallets. Bij Pallet recycling en Handel vindt u Europallets, eenmalige pallets, gebruikte pallets, nieuwe pallets, blokpallets of balkpallets en diverse andere soorten pallets. Wij houden ons ook bezig met recycling. Binnenkomende pallets worden gerepareerd of gesloopt op bruikbare materialen. Houten pallets worden ontmanteld en gereviseerd in standaard Europallets of maatproducten. Alle afvalmaterialen worden geleverd aan bijvoorbeeld de spaanplaatindustrie en aan metaalverwerkende bedrijven. Wilt u pallets kopen in Nederland of omgeving?

Contact


Als het gaat om de inkoop van europallets of om de reparatie of recycling ervan, is Pallet recycling en Handel uw aangewezen partner! Wilt u meer weten over onze producten en diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: